Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 16,17 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 8,22 g |
Sůl | 20,42 g |
Sacharidy | 83,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Moje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněné bramboráky,
bramborak s jatry,
bramboráky s játry,
bramboráky s játrou,
bramborak s játrou,
játra s bramborákem,
bramboráky plněné,
bramborák plněný kuřecími játry,
bramborak plneny jatrou,
plněný bramborák játrou,
játra v bramboráku,
plněný bramborak,
plneny bramborak kurecimi jatry,
bramborové placky plněné játrou,
bramboraky s jatrama,
bramborak s jatrama,
játra s bramboráky,
bramborák s kuřecími játry,
bramboráky s kuřecími játry,
bramborove placky s jatrou
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
mouka hladká,
česnek,
játra kuřecí,
cibule,
kukuřice sterilovaná,
mrkev,
hrášek,
kapie
Komentáře (3)