Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 16,17 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 8,22 g |
Sůl | 20,42 g |
Sacharidy | 83,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Moje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněné bramboráky,
bramborak s jatry,
bramboráky s játry,
bramboráky s játrou,
bramborak s játrou,
játra s bramborákem,
bramboráky plněné,
bramborák plněný kuřecími játry,
bramborak plneny jatrou,
plněný bramborák játrou,
játra v bramboráku,
plněný bramborak,
plneny bramborak kurecimi jatry,
bramborové placky plněné játrou,
bramboraky s jatrama,
bramborak s jatrama,
játra s bramboráky,
bramborák s kuřecími játry,
bramboráky s kuřecími játry,
bramborove placky s jatrou
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
mouka hladká,
česnek,
játra kuřecí,
cibule,
kukuřice sterilovaná,
mrkev,
hrášek,
kapie
Komentáře (2)