Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palačinky s jablky a tvarohem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 3. 2010 14:10

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 493 kJ / 2 269 kcal
Bílkoviny82,56 g
Tuky34,16 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy399,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

28. 3. 2018 13:02

monikaK:
Jj, taky, taky:-D Sice ne úplně na cucky..., bylo to spíše tím, že jsem dal moc těsta a mám už poněkud starší, přilnavou, pánev;-(
Nevím, zda to bylo tím, že mě po obědě honila mlsná, ale chutnalo mi :yes: S nedomácím jahodovým džemem a kupovaným jogurtem (10%) to bylo OK
***
Těsto jsem nesladil a ač běžně přidávám PL oleje, tak tady jsem olej nedal
Tuku jsem dával víc, než běžně na těsto z hl. m. (ale zase nebyl olej v těstě, že)
Těsto se netrhá
Z uvedené dávky bylo 12 ks z velké pánve

isindy isindy

22. 9. 2010 16:38

tejaja, ani já nedávám do palačinkového těsta cukr, má tendenci karamelizovat a pak se palačinky chytají a trhají :yes: (a mouku hladkou ;-), ale pravda, hrubou jsem ani nezkoušela :-8)

HankaPu HankaPu

22. 9. 2010 16:09

Palačinky s jablky a tvarohem, ty milujeme a nikdy jich není dost:-D Peťo, posílám pár fotek a :yes: +

tejaja tejaja (moderátorka)

4. 6. 2010 08:59

Tiež používam na palacinky hladkú múku, sú jemnejšie.
Monika, palacinky, ani prvá , sa neroztrhne, ak dobre nahreješ panvicu. Takže chvíľu vydržať, až potom piecť. ;-) A ešte jedna vec : nikdy do palaciniek nedávam cukor, sladké sú dosť od náplne, a bez cukru sa NETRHAJÚ;-)

Peta Ced Peta Ced

5. 3. 2010 15:51

Barbro dík za upozornění,vůbec jsem si nevšimla.Já dělám palačinky z hrubé mouky,sice jsou tužší,ale netrhají se.:-)

barbra

5. 3. 2010 14:58

Určutě to jest dobre a taky mam sve zkšenost s palačinka tak skusim tvuj recpt.Ukládám a posílám:yes:.A máš tam chybu každý se překlepne ale je to ve slově s jablky.:-K :-K

monikaK

5. 3. 2010 14:22

Taky se vám ve většině případů první palačinka roztrhá na cucky?:-D.Ta hrubá mouka mě taky překvapila,ale proč ne.:yes:Skořice a jablka-to můžu kdykoli

Věrka.

5. 3. 2010 14:15

Na palačinky používám hladkou mouku. Myslím že hrubá dělá palačinky tužší, ale je to každého věc, jak je zvyklý.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: palacinky s jablky palačinky z hrubé mouky recept na palačinky s jablky palačinky s jablkem palačinky se trhají proč se trhají palačinky palačinky s tvarohem palačinky s jabkama palačinky hrubá mouka palačinka s jablky palcinky zapečené palačinky s jablky recept palačinky s jablky proč se palačinky trhají palačinky s hrubé mouky palačinkové těsto s jablky testo na palacinky s jablky recpt na palačinky recpt palačinky palačinky s jablkama

Suroviny: mouka hrubá, vejce, mléko, sůl, cukr, jablko, tvaroh, skořice

TopRecepty.cz

Palačinky s jablky a tvarohem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J8Po