Vepřová plec podle Lemarti

lemarti Kuchařka: lemarti

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

1 kg vepřové plece
200 g Vysočiny
200 g hřibů
1 velká cibule
1 lžíce koření Čarodějka
1,5 lžíce olivového oleje
1 lžíce Ghee
1 lžička čerstvého zázvoru
libeček
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kostky. Přidáme lžíci Čarodějky a olivový olej, promícháme a necháme hodinu odležet.

  2. Cibuli a Vysočinu nakrájíme na větší kostky. Do pekáčku dáme lžíci ghee, maso, Vysočinu, houby, cibuli, zázvor a libeček.

  3. Vše promícháme, podlijeme vodou a dáme přikryté péct do trouby na 200°C asi hodinu. Jako přílohu jsme měli šťouchané brambory s pažitkou.

Poznámka

Opět můj výtvor a je to moc dobré:-)))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřová plec podle Lemarti

Tématické fráze: jak péct vepřovou plec co uvařit z vepřové plece vepřová plec co uvařit vepřová plec pohlreich co uvařit z plecka veprova plec vepřov plec co uvařit z vepřového plecka vepřové plecko recepty od pohlreicha co se dá uvařit z plecka co se dá uvařit z vepřové plece vepřová plec na hřibech vepřové plec pohlreich pohlreich plec pohlreich vepřová plec vepřová plec zazvor vepřová plec recept recept plecko vepřové pohlreich co uvařit z plece veprova plec jak pect

Zapomněl/a jsem heslo