Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec na hrášku

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 713 kJ /
648 kcal
Bílkoviny64,40 g
Tuky26,03 g
Vláknina12,93 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 425 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy33,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Krok 2: Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme k ní nakrájenou vepřovou plec a restujeme. Krok 3: Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme horkou vodou a za očasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka. Krok 4: Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou. Krok 5: Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme sterilovaný hrášek. Krok 6: Necháme přejít varem a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Zveřejněno 29. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec na hrášku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6VGl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec na hrášku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6VGl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové na hrášku, vepřové plecko recepty, veprova plec s hraskem, vepřová plec recepty, plecko na hrasku, vepřové maso recepty, recepty vepřová plec, vepřová plec, vepřové maso omáčky recepty, vepřové plecko s hráškem, vepřová plec recept, vepřova na hrašku, vepřové plecko recept, recepty z vepřového plecka, vepřové maso na hrášku a mrkvi, plecko recepty, vepřové maso na hrášku, vepřová plec na víně, plecko na hrášku a mrkvi, vepřove s hráškem

Suroviny:
plec vepřová, hrášek sterilovaný, koření houbová variace, pepř, cibule, olej slunečnicový, mouka hladká, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu