Vepřová plec na hrášku

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 0 názorů

Suroviny 3 porce

300 g vepřové plece
2 lžíce sterilovaného hrášku
2 lžíce houbového koření
1 lžička pepře 4 barev
1 menší cibule
1 lžíce slunečnicového oleje
hladká mouka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno.

  2. Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme k ní nakrájenou vepřovou plec a restujeme.

  3. Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme horkou vodou a za očasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka.

  4. Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou.

  5. Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme sterilovaný hrášek.

  6. Necháme přejít varem a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře k receptu Vepřová plec na hrášku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové na hrášku vepřové plecko recepty veprova plec s hraskem vepřová plec recepty plecko na hrasku vepřové maso recepty recepty vepřová plec vepřová plec vepřové maso omáčky recepty vepřové plecko s hráškem vepřová plec recept vepřova na hrašku vepřové plecko recept recepty z vepřového plecka vepřové maso na hrášku a mrkvi plecko recepty vepřové maso na hrášku vepřová plec na víně plecko na hrášku a mrkvi vepřove s hráškem