Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 425 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 20,15 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 101,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Moje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
cannelloni s kuřecím masem,
spenatova smes,
těstoviny s mušlemi,
jak uvařit listový špenát,
plněné těstoviny,
plněné lumaconi,
těstoviny s kuřecím masem,
domácí těstoviny plněné masem,
riccotta,
lumaconi,
canelloni s kuřecím masem,
ricotta s kuřecím masem,
plněné těstoviny recept,
špenátová kapsa,
plněné italské těstoviny,
těstovinovy plněne šneci,
plněné domácí lazaně,
ricitta,
recept na plnene testoviny,
plněné těstoviny recepty
Suroviny:
müsli,
celer,
špenátové listy čerstvé,
sýr ricotta,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maso kuřecí
Komentáře (4)