Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 425 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 20,15 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 101,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Moje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 31 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 6 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
cannelloni s kuřecím masem,
spenatova smes,
těstoviny s mušlemi,
jak uvařit listový špenát,
plněné těstoviny,
plněné lumaconi,
těstoviny s kuřecím masem,
domácí těstoviny plněné masem,
riccotta,
lumaconi,
canelloni s kuřecím masem,
ricotta s kuřecím masem,
plněné těstoviny recept,
špenátová kapsa,
plněné italské těstoviny,
těstovinovy plněne šneci,
plněné domácí lazaně,
ricitta,
recept na plnene testoviny,
plněné těstoviny recepty
Suroviny:
müsli,
celer,
špenátové listy čerstvé,
sýr ricotta,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maso kuřecí
Komentáře (4)