Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na gulášových kostkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ1m
Moje poznámka
Vepřové plátky na gulášových kostkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ1m
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 27 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 38 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky recept,
minibramboráčky,
vepřové plátky jak připravyt,
veprove kostky recept,
jak připravit vepřové plátky,
gulašovy bujon,
minibramboráčky recept,
recepty vepřové kostky,
recepty na vepřové platky,
vepřovy platek recepty,
jak pripravit platky veproveho,
vepřové plátky jinak,
kostka maggi,
gulášová po,
recepty - vepřová kýta bez kosti,
maggi gulášová štáva kostka,
vepřová krkovice s kostí plátky-recepty,
bujon gulášové
Suroviny:
maso,
cibule,
gulášová kostka,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (19)