Postup přípravy
Krok 1: Uvařený květák rozebereme na malé růžičky, vidličkou v misce rozmňahňáme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a dochutíme majolkou podle chuti, kdo jak to chce mít řídké, promícháme a dáme do ledničky vychladit. Příloha tmavé pečivo.
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yrr
Moje poznámka
Květák s majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yrr
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 12 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 9 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
květáková musaka,
květáková pomazánka,
květákový salát s majonézou,
květáková salát,
pečený květák s Majolkou®,
květák s salát s majonézou,
květák s majnozovou omáčkou,
květák s Majolkou®,
květáková příloha,
musaka kvetakova,
květák pečený s Majolkou®,
upeceny kvetak s Majolkou®,
květák zapékaný s majonésou,
zapečený květák s majonézou,
květák zapečený s Majolkou®,
kvetakova pomazanka, nebo salat,
kvetak peceny s majonezou,
květák jako pomazánka,
květákový salát s majonézou a česnekem,
recepty z květáku
Suroviny:
květák,
majonéza,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (3)