Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,94 g |
Tuky | 45,13 g |
Vláknina | 136,90 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 147,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna a fazole v bešamelce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmqw
Moje poznámka
Cizrna a fazole v bešamelce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmqw
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 3 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 5 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 7 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s párkem,
cizrna recepty,
fazole doba varu,
cizrna fazole,
fazole s cizrnou,
cizrna doba varu,
cizrna a fazole,
cizrna s fazolemi,
doba varu fazoli,
bilé fazole a cizrna,
cizrna s fazolí,
cizrna,
doba varu fazole,
fazole a cizrna,
recept fazole a cizrna,
salát z fazole a cizrna,
vegetariánské recepty cizrna,
recepty z fazolí a cizrny,
recept vegetarianské fazole,
recepty z cizrny
Suroviny:
cizrna,
fazole bílé,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
koření
Komentáře (4)