Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 62,15 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 37,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Moje poznámka
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 8 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 8 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 10 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 10 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 10 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 12 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 13 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek s houbami,
lilek s houbami,
lilek zapečený s houbami,
lilek zapékaný,
recepty lilek s houbami,
recept lilek s houbami,
zapečený lilek s houbama,
lilky s houbami,
recepty lilek s houbama,
peceny lilek s houbami,
lilek s houbami recepty,
zapečený lilek s pohanou fetou,
zapečenný lilek s houbamy,
lilek zapečený recepty,
zapečený baklažán s houbami,
zapečené lilky s houbami,
zapečený lilek s fetou,
zapečený lilek s moubami,
recepty zapeceny lilek truba,
lilek z houbami
Suroviny:
lilek,
mouka hladká,
houby,
olej,
sůl,
pepř,
petrželka,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný
Komentáře (9)
Ja som toto varila teraz na večeru a podľa teba som nelúpala baklažán, je to naozaj zbytočné. A šampiňóny som dusila na cibuľke. Mám rada čisté jednoduché chute, fakt stačí na ochutenie iba čierne korenie a petržlenová vňať. Tiež prikladám dôkaz, fotku.
Nechválim si svoje recepty, ale...
Jo a lilek jsem neloupala.