Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,70 g |
Tuky | 43,93 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 183,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Moje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
květák s těstovinami,
zapekany kvetak s testovinami,
zapečený květak s těstovinou,
zapékaný květák s těstovinou,
kvetak s testovinou,
květák zapečený s těstovinami,
recepty na květák s těstovinami,
květák s těstovinama,
květák a těstoviny,
květák těstoviny,
recepty květak,
květák recepty,
květák recept,
recepty na květák,
květák s těstovinami,
těstoviny květák,
recept na květák s těstovinou,
jak uvarit kvetak,
recepty květák s testovinami
Suroviny:
květák,
těstoviny,
smetana zakysaná,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
podravka,
olej
Komentáře (6)