Pečený úhoř na žampiónech
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 17:46
Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar
27. 9. 2010 17:42
Colombo takže mám vlastně štěstí, že si všechny tyto ryby sama nachytám pěkně se zrelaxuji a ještě ušetřím za ryby
27. 9. 2010 17:38
Bohužel, je to jedna z našich nejdražších ryb, kilo živé váhy stojí cca 350,-Kč stejně tak drahá je i štika, candát a sumec Takové ryby kupujte jen na výlovech tam je cena až poloviční a tedy velmi dobrá !
27. 9. 2010 17:30
Colombo tak to jsem netušila, že dát si někde úhoře je tak drahé Ještě, že ryby kupovat nemusíme a pěkně si je ulovíme
27. 9. 2010 17:26
Tak to je luxusní dobrota. Jen jeho cena je katasrofa - Brno farmařské trhy 1O dkg uzeného úhoře 110,-Kč. Když dal pán dva kousky i s hlavou na váhu tak chtěl 325,-Kč. Málem jsem ho poslal někam....., ale raději jsem odešel opodál.
27. 9. 2010 17:21
Nikde jsem ho ani neviděla prodávat... Počkám a v létě si ho objednám v třeboňské Šupině...
27. 9. 2010 17:02
Elizo úhoř je náramná mňamka...navíc po úpravě úplně krásně oddělíš maso od páteře a nemusíš vybírat kostičky
27. 9. 2010 16:09
+15taky jsem to ještě nejedla,vypadá to dobře
27. 9. 2010 15:24
Hanko, úhoře jsem ještě nejedla... Vypadá to moc hezky.
27. 9. 2010 15:24
Hani to je mňamka+
27. 9. 2010 15:23
Hm,musí to být bašta ,ještě jsem to nejedla,ale vypadá skvěle na těch žampionech
27. 9. 2010 14:36
Jahoda není nedostupná...víš kolik jich je na přehradách a v jiných nádržích chce to rybařit, nebo znát nějakého rybáře
27. 9. 2010 14:33
Výborná ryba, ale bohužel nedostupná. V Chorvatsku se nám kdysi poštěstilo a byla na grilu božská, lahůdka
27. 9. 2010 14:18
27. 9. 2010 14:08
Jo úhoř - to je super rybka Kdysi byla u nás na náměstí rybí prodejna a tam měli úhoře velice často. Dělávali jsme je na másle a kmíně. To byla lahůdka. No ale to je tak 50 let zpátky. Uzeného jsme jedli v Německu. Samozřejmě bodík +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mořský úhoř recept mořský úhoř ryby recepty mořský úhoř úhoř na másle recept uhor na masle mořský úhoř recepty uhor na grilu uhoř úhoř recepty úhoř recept úprava úhoře recept mořský úhoř uhoř mořsky recept recepty uhoř mořský úhoř mořský uzený úhoř recepty na uhoře recepty úhoř uzený úhoř cena uhoř na grilu-recept
Suroviny: úhoř, žampiony sterilované, brambory, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej, koření provensálské
Pečený úhoř na žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0rw
27 názorů