Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 154 kJ /
515 kcal
Bílkoviny23,82 g
Tuky24,10 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy47,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřáté máslo dáme krupičku a opražíme za stálého míchání. Krok 2: Vklepneme vajíčko a mícháme a vařečkou oddělujeme nočky. Krok 3: Zalijeme vývarem, přidáme koření, zeleninu, sůl podle chuti a povaříme. Krok 4: Nakonec přidáme hrášek a prolisovaný česnek.

TIP: Tipy na jednoduché polévky

Zveřejněno 15. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2lrg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2lrg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, krupice dětská, vejce, vývar masový, sůl, pepř mletý, petrželka, libeček, kmín drcený, zelenina kořenová, hrášek, česnek

Přidat fotografie receptu