Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme brambory ve slupce a nakrajíme ne menší kousky a následně na pánvi usmažíme vejce na cibulce společně s Vysočinou.
Krok 2: Poté na pánev vložíme brambory.
Podáváme s kečupem.
Podáváme s kečupem.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rofusova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O81p
Moje poznámka
Rofusova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O81p
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 55 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 1 hodinou
Margotková kolečka
MarcelaPa před 1 hodinou
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 1 hodinou
Třešňový nákyp
evoule před 3 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 4 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 4 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 6 hodinami
Tématické fráze:
rajska omacka pro zacatecniky,
zdenek polraich,
recepty z pánve,
pánve polraich,
polraich,
maso pana rufuse,
usmazime si vejce na panvi,
polraich recepty,
bramborák polraich,
brambory na panev,
polraich zdenek bramborove,
brambor ve slupce panev maslo,
rufusova hovězí,
cesnecka polraich,
panev brambory s vejci,
brambory na pánvi polraich,
rofusovapanev,
maso polraich,
rajska omacka polraich,
recepty pro začátečníky
Suroviny:
brambory,
cibule,
vejce,
salám vysočina
Komentáře (10)
K receptu jen tolik, že je to opravdu pro začátečníky, kteří nemají s vařením nijaké zkušenosti