Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,15 g |
Tuky | 70,65 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Moje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
fáš,
co je fáš,
faš recept,
kureci fas,
krůtí prsa na žampionéch,
kruti fas,
krůtí prsa recept,
recept na fáš,
krůtí prsa recepty,
co je to fáš,
masový fáš,
recept fáš,
krůtí špízy zapečené,
recepty faš,
recept krůtí prsa,
co je to masová fáš,
fáš z kuřecího masa,
recept na krútí prsa,
krutí prsa v troubě,
krůtí se žampiony
Suroviny:
maso krůtí,
smetana ke šlehání,
koření čarodějka,
soda jedlá,
sůl,
cuketa,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
koření grilovaná zelenina,
olej olivový
Komentáře (16)
Iljuso, já vím, že křehčené maso není žádná sláva ani co se týká kvality, ani ceny
Co se týká křehčeného masa - je levné, neboť je "křehčeno" v nějaké "blafu" a tak se i sníží cena masa. Takže vy si vlastně kupujete např. 1 kg křehčeného masa za 70 kč, ale masa je tam 700 g + 300 g křehčícího nálevu, z čehož plyne, že tento nákup není vůbec výhodný. Poměr surovin berte jako příklad.
Takže receptíku dávám bodík, neboť tyto chutě si dovedu představit
Ale k Tvému receptu - nevidím žádný solamyl, ani nic podobného a ta smetana možná to maso udrží šťavnaté, stojí za vyzkoušení, ale přidám tam asi tu slaninu, myslím, že to prsičkám neuškodí.
Krásne a zaujímavé!