Rizoto s pangasem

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: půl hodiny PT0H30M 3 porce Ostatní 5 názorů

43

Suroviny

2 filety pangasia
1/3 sáčku zmrazené čínské směsi
1 hrneček rýže
kousek másla
trochu sádla
koření na ryby
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety pangase nakrájíme na kousky asi 2 cm, okořeníme.

  2. Na máslo a sádlo dáme smažit čínskou směs, po deseti minutách přidáme pangase a smažíme dalších deset minut. Uvařenou rýži smícháme se směsí, dochutíme a můžeme podávat.

Poznámka

Můžete posypat strouhaným sýrem, ale to my nemusíme...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rizoto s pangasem

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: rizoto rizoto recept testoviny.a.pangasem testoviny.zapečeny.s.pangasem zapečene.testoviny.s.pangasem rýže s pangasem čína z pangasem zapečená rýže s pangasem recepty pangasius rizoto ryzoto z pangase recepty s pangasem kucharka rizoto recept na rizoto

Zapomněl/a jsem heslo