Pangasek se zeleninou

Lusinda79 Kuchař: Lusinda79

Ryby 2 názory

Suroviny

Pro 2 porce:
2 filety Pangasia
1 červená paprika
1 žlutá paprika
4 keříková rajčata
1/2 pórku
2 lžíce kečupu
olivový olej
česnek
sůl
pepř
případně pár plátků anglické slaniny
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pangasia necháme asi hodinu povolit při pokojové teplotě.

  2. Pak jej lehce osoleného a opepřeného opečeme na teflonové pánvi s pár kapkami olivového oleje.

  3. Mezitím si na pánvi buď na oliv. oleji, nebo rozškvařené slanině opečeme nakrájené papriky a čtvrtky rajčat, po změknutí přidáme na kolečka nakrájený pórek, osmažíme a přidáme vodu (asi 2 lžíce) a kečup. Podle chuti osolíme a opepříme, můžeme přidat i stroužek utřeného česneku.

  4. Podáváme s bramborami, které vařím v mikrovlnce (oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky a se třemi lžícemi vody a lžící oleje vaříme asi 15 minut na nejvyšší výkon, osolíme, v průběhu vaření promícháme).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangasek se zeleninou

  • milena milena(neregistrovaná)

    :-*tak tohle musím zkusit-vypadá to dobře:yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79(autor receptu)

    Ještě jsem zapoměla dodat, že tento recept jsem převzala z časopisu Gurmán a lehce si jej přizpůsobila.Přeji dobrou chuť!

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z pangasia ryba v mikrovlnce recepty na pangasia pokrmy z pangasia časopis gurmán recepty recept na pangasia pangasius v mikrovlnce ryby v mikrovlnce gurmán-časopis časopis gurmán, recepty gurmán časopis recept z pangasia keříková rajčata příprava pangase s angl.slaninou časopis gurmet recepty chili con carne pangas se zeleninou varime rybu v mikrovlnce pokrmy z ryby pangasia vaření v mikrovlnce ryby vařené ryby v mikrovlnce

Zapomněl/a jsem heslo