Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži a hrášek, osolíme a zalijeme vodou. Bez míchání vaříme pod pokličkou na mírném ohni až do úplného vyváření vody.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýže s hráškem RISI - BISI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrW
Moje poznámka
Rýže s hráškem RISI - BISI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 20 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
polevka risi-bisi,
risi-bisi,
rissi bissi,
polévka risi-bisi recept,
risi-bisi polévka,
polevka rissi bissi,
rizi bizi,
rissi-bissi,
polévka risibisi,
polévka rizi bizi,
příloha k rybě,
risibisi,
prilohy k rybe,
rizi bizi recept,
jak uvarit rizi,
rizi-bizi,
recept na ríži,
recept polévka risi-bisi,
hovezí polévka risi bisi,
rissi - bissi
Suroviny:
rýže,
hrášek,
cibule,
olej,
nať petrželová,
sůl,
voda
Komentáře (2)