Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme tatarku nebo majonézu, jogurt, přidáme najemno nastrouhané okurky, cibuli nakrájenou nadrobno, promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Moje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tatarka recept,
tatarka z jogurtu,
helmanz.cz,
helmanz,
tatarka light,
helmanz cz,
helmanz recepty,
wwwhelmanzcz,
tatarka z bílého jogurtu,
www helmanz cz.,
recept domaci tatarka,
domácí tatarka podle pohlreicha,
recept majoneza light,
domácí tatarka,
www,helmanz.cz,
www helmanz.cz,
tatarská omáčka helmanz,
recept tatarka,
domácí tatarka podle polreicha,
tatarka z mlíka
Suroviny:
tatarská omáčka,
jogurt bílý,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (10)