Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 2 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 8 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 16 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 10 minutami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 2 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 3 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 4 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 4 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí řízek marinovaný v zakysané smetaně
BTKILI před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (17)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí