Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí sekané bifteky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

20. 3. 2011 18:34

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 322 kJ / 1 033 kcal
Bílkoviny112,72 g
Tuky55,26 g
Vláknina4,24 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy19,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podle receptu Kapří sekané bifteky z knihy pana Jaromíra Trejbala – Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pajaska

21. 3. 2011 22:16

:yes::yes::-p

tejaja

21. 3. 2011 19:45

Jirko, skoro stejné :-D Ja mám medzi tými rebrinami zlaté kytičky, ty červené :-D;-)

Simona Skolakova

21. 3. 2011 08:54

Rybí receptík to já můžu:-p a tak určitě vyzkouším;-):yes::yes:+1

JanaDorazinova

21. 3. 2011 00:38

Jiri V.: no vidíš,:-// nechodíš, nesleduješ, nevíš!:-D:-D Jirko, ryby jsou tvá vášeň a já ráda oceňuji bodem;-):yes:

maiva

20. 3. 2011 21:29

Podobné jsem dělala/ne pangas/, ryby máme rádi:-pdávám 3. bod:yes::-D

Jiri V.

20. 3. 2011 21:15

Tejaja - o těch talířích, že je máme stejné, psala Eliza v komentáři u Kuřete po znojemsku :-)):-D

tejaja

20. 3. 2011 20:57

Jirko, ty si mi skoro šľohol taniere :-O:-O:-O:-D:-D:-D Ale recept je výborný :-D:yes:

zizala

20. 3. 2011 20:48

Jirko, to se ani nedivím :yes: Tak si to zase hezky užij ;-):-K

Jiri V.

20. 3. 2011 20:43

Díky Zizalo za informace. Budu muset na Topky častěji a sledovat dění.
I když.....otepluje se a táhne mě to ven.....na zahrádku, na ryby....:-)) Tak zase nebude čas. Budu se toulat kolem vody.:-))

zizala

20. 3. 2011 20:28

Název v pravém sloupci se změní, když někdo přidá nový recept a tím proběhne aktualizace sloupce ;-)

dapru

20. 3. 2011 20:24

Název Rybí sekané bifteky se mi líbí, je výstižný :yes:
A moc ráda je vyzkouším uvařit :-p

Jiri V.

20. 3. 2011 20:18

Stejně se název v seznamu nových receptů po změně názvu receptu nezměnil.
Nechám původní název, aby různé názvy v seznamu nových receptů a u receptu nemátly.
Alespoň jsem se naučil dělat úpravy v receptech. :-))

zizala

20. 3. 2011 20:11

Mně se ten název Rybí sekané bifteky líbil víc, byl přesnější. Myslím, že Fantomovi šlo o to slovo "hovězí", které se tam dostalo zřejmě omylem:-)

Jiri V.

20. 3. 2011 20:03

Díky Zízalo, nevěděl jsem.
Název jsem změnil. Snad je přesnější.
Vymýšlení názvů mi moc nejde :-(.

zizala

20. 3. 2011 19:53

Jirko, svůj recept si můžeš editovat sám, stačí pod názvem kliknout na "Upravit" a po opravě zadat dole pod textem "Upravit recept" ;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí biftečky sekaná z ryb rybí steak sekaný rybí řízek sekaná recept ribi sekana kaprí sekaná rybí sekaný řízek sekaná z ryb a masa sekaná z rybího masa biftečky z file rybi biftecky recepty sekana s ryb rybí bifftečky rybí bifftečky biftek s ryb recept na rybi steak sekaná z ryb recept sekané biftecky z file bivteky rybí

Suroviny: pangasius, olej, mouka hladká, cibule, vejce, sůl, pepř, hořčice plnotučná, ocet

TopRecepty.cz

Rybí sekané bifteky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AQ29