Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 526 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,72 g |
Tuky | 0,68 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kostky ledu rozdrtíme a dáme do koktejlové sklenice. Přelijeme jablečnou a rybízovou šťávou, přidáme angusturu bitter a zamícháme. Plátek jablka obalíme ve skořici a zavěíme na okraj sklenice. Podáváme s brčkem.
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Moje poznámka
Jablečný koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0l5
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 43 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z lišek
xSarka před 16 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 24 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 31 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 35 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 52 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Tématické fráze:
jablečný kokteil,
jablečnej koktejl,
jablkovy koktejl,
rybízový koktejl,
borůvkový kokteil,
koktejl z červeného rybízu,
koktejl z jablka,
mrkvový koktejl,
rybízová přesnídávka,
jablečné nápoje,
recept na koktejl z jablka,
jablecny koktail,
jablecnej kolac,
jablkovy kokteil,
jablečný koláč se smetanou,
štava z červeneho rybizu,
koktejlové sklenice,
recept rybízová přesnídávka,
koktejlové recepty,
rybízový kokteil
Suroviny:
led,
šťáva jablečná,
rybíz červený,
angustura bitter,
jablko,
skořice mletá
Komentáře (3)