Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,89 g |
Tuky | 25,73 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 5 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (5)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty