

Drůbeží játra na kari a smetaně
Suroviny 4 porce
- 500 g drůbežích jater
- 1 velká cibule
- anglická slanina
- smetana
- sůl
- pepř
- kari
- bujon
- mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu
Na pánvi si orestujeme cibulku se slaninou.
Drůbeží játra odblaníme a přidáme k cibuli a slanině. Restujeme. Osolíme, opepříme a přidáme kari.
Orestovaná játra podlijeme vodou a přidáme bujon. Dusíme.
Nakonec smícháme mouku se smetanou a zahustíme tím játra. Podáváme s rýží nebo bramborem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Drůbeží játra na kari a smetaně
-
udělal jsem podle receptu a musím říci že jsem si moc pochutnal doporučuji vyzkoušet !!!!
-
Moooc dobréé, přidávám fotku, plus už jsem dala
-
Také podobně dělám a je to moc dobré.Dokonce jsem dělala kuřecí játra jako svíčkovou a bylo to také moc chutné.
-
Tenhle recept dělám z drůbežího masa, nenapadlo mně vyzkoušet to i z jater, ale určitě to prubnu, zní to dobře...
-
Karolínko vítej na Topkách
Je to dobrý receptík,znám,tuhle omáčku dělávám i k jinému masu a opravdu chutná
+3
-
tohle miluje synátor s hranolkama
+
-
Děkuji, dlouho sem chodím, když hledám inspiraci.. Vaření mě baví, tak mě napadlo se sem taky přihlásit
-
KarolH, vítej na topreceptech
. Hezký recept
-
Dělám stejně.
Už jsem je dlouho nedělala. Díky za připomenutí.