Šťavnaté kari zelí

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Zeleninová jídla 12 názorů

Suroviny

500 g mletého masa
150 g slaniny
1/2 hlávky bílého zelí
2 cibule
1 červená feferonka
2-3 stroužky česneku
madraské kari
římský kmín
sladká červená paprika
sůl
vývar
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi vyškvaříme na proužky nakrájenou slaninu, přidáme mleté maso, rozdělíme jej a opečeme do hněda. Můžeme přidat trochu oleje, pokud slanina nepustí příliš tuku.

  2. Po opečení masa vložíme na proužky nakrájenou cibuli, feferonku a zelí, osolíme, okořeníme štědře kar, dochutíme paprikou a římským kmínem. Podlijeme trochou vývaru (asi 1 dl) a dusíme, až je zelí na skus. Nakonec přimícháme na jemno nasekaný česnek.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šťavnaté kari zelí

Tématické fráze: zeli na kari kari zelí madarské obložené zelí zelí s kari zeli kari madraské kari zeli s mrkvi na kari šťavnaté zelí dušené zelí na na kari zelí na cari kari zelí recept cibulove zelí s kari maso na kari se zelím kvašené zelí recepty madarske zeli s mletého masa zelí recepty zeli a kari obložené maďarské zelí bílé zelí s kari recept obložené maďarské zelí

Zapomněl/a jsem heslo