Zeleninová pánev s chřestem
Zelený chřest je úžasná svěží zelenina, která je mnohem snazší na přípravu, než se zdá. Stačí k němu dát třeba další zeleninku, jako v tomhle případě, přihodit kousek masa a máme vystaráno. Ve výsledku je to svěží, výživné jídlo,
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 020 kJ / 1 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,28 g |
Tuky | 57,13 g |
Vláknina | 24,06 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 110,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pánev s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GkM
Moje poznámka
Zeleninová pánev s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GkM
Nejnovější recepty
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 26 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 8 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 12 minutami
Tvarohové řezy
Saratice před 2 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 4 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 4 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 6 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 6 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 7 hodinami
Tématické fráze:
chřest na pánvi,
zelený chřest s kuřecími prsíčky,
chřst příprava
Suroviny:
maso kuřecí,
koření na kuřecí maso,
olej olivový,
cibule,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
rajče,
chřest,
vejce,
sýr
Komentáře (2)