Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený chřest

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 5. 2011 15:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip na odstranění dřevnatých částí: chřest uchopíme oběma rukama a mírným tlakem ohýbáme do oblouku. Chřest se zlomí v místě, kde končí jeho zdřevnatělá část.

Odlomené kousky a vývar z chřestu použijeme na polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

maris

2. 5. 2021 11:20

Hanes: přiznávám, že tento recept nedělám často, je tu už deset let a za tu dobu jsem ho dělala jen párkrát. Nám chutná, to ano, ale je mi trochu líto, že se celkem ztratí jemná chřestová chuť. Děkuji ale za vyzkoušení;-):-K

Hanes

2. 5. 2021 10:31

Tak bohužel, můj mlsný jazýček této úpravě bodík nedává. Sice jsem to snědl, ale přídavek nevyžaduji :-)

Hanes

30. 4. 2021 07:23

Chřest jsem nikdy nedělal. Ale včera zakoupen a večer polovina připravena s holandskou omáčkou. Mimochodem se steakem z kuřecího prsa super. No a dneska bude druhá polovička, smažená:-)

Simona Skolakova

30. 4. 2018 00:52

jipohe: a proč zmařit??????Máš možnost sem dát receptíky s chřestem,tak pojď ať se pokocháme Tvými nápady co s chřestem udělat,mne se vždy líbí když si někdo vytipuje sezoní recepty a pak se kochá,no fajn,ale dej svůj proč né tuto možnost máme každý!!!!Tak už se těším na tvé receptíky s touto lahůdkou chřestem a věřím,že né jen já!!!!!Tak šup sem s receptíkem;-)

jipohe

29. 4. 2018 16:20

Jak může někdo takovou lahůdku jako je chřest takhle zmařit :no::no::no::no::no::no::no::no:

jipohe

29. 4. 2018 16:18

:no::no::no:

pazderka83

16. 5. 2014 18:04

Teda oloupat a obalit chrest, to byla piplacka :-D Ale je to dobrutka, chutna mi to jako smazeny kvetak :-D Mela jsem bily chrest a strasne moc se lamal. Jedine co mi neslo bylo loupani dle rady v receptu, takze jsem musela pouzit skrabku. Jak rikam, byla to piplacka. Ale jinak :yes:

Lucie

25. 6. 2013 16:32

Moc Děkuji za skvělí nápad,mám chřest v lednici připavený na polévku,ale tohle dude určitě 100 krát lepší.Jdu nato:-p:yes:;-)www.toprecepty.cz

vybusna

2. 3. 2012 10:45

ja sparglu milujem ale nikdy som si ju nevyprazala, raz to skusim.

marcik

18. 5. 2011 11:23

jéé:-O, už je tam:-8:-8:-))

maris

18. 5. 2011 11:01

marcik: moc děkuju za vyzkoušení a mám radost, že chutnalo. Díky za krásnou fotku a za bodík, který se ale někde zatoulal;-):-))

marcik

18. 5. 2011 10:48

i tato úpravu chřestu je výborná:-p, máš 17:yes:

mysulka

11. 5. 2011 13:05

:-p:yes::yes::-K

Simona Skolakova

10. 5. 2011 07:48

tak to je super receptík,to chce vyzkoušet a i manipulaci s chřestem jak na to;-):yes:+1:yes:

Vaclav Fronek

10. 5. 2011 07:26

Tak tohle zaslouží poklonu za nápad, který mne nenapadl a protože mám chřest rád, tak to jisto jistě vyzkouším. +bodík 15

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava chřestu recepty chřest recepty z chrestu chřest recepty jak upravit chřest sterilovaný chřest chřest recept recept na chřest jak upravit bily chřest obalovany chrest chřest chrest a jeho uprava recepty na chřest recept na úpravu chřestu recept chřest chřest úprava smažený zelený chřest bílí chřest recepty na úpravu chřestu chřest v trojobalu

Suroviny: chřest, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažený chřest

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MERP