Suroviny
Porce: 6 kratších špičatých veček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 650 kJ / 2 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,83 g |
Tuky | 38,24 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 369,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Moje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 18 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 8 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 8 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 10 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 10 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 11 hodinami
Tématické fráze:
dalamánkové těsto,
margarín stela,
jak upect konakove spicky,
chlebove dalamánky na svačinu,
recepty, špičky, solamyl,
dalamankove rohliky,
recepty žitné špičky,
recept na dalamánky,
recept dalamánky,
chlebové dalamánky,
recept na dalamánek,
dalamánek přírodní
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
voda,
margarín,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (17)
cathleen: Ivi, nádhera, která mě utekla
Moje výrobky (moje foto - sú to bagetky?) nikdy nebudú také krásne, ako tvoje. Chuťovo sú však vynikajúce!