Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 990 kJ / 1 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 40,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 263,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tunel plný chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKKv
Moje poznámka
Tunel plný chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKKv
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 4 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 5 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 44 minutami
Cuketová buchta
Janet.P před 51 minutami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 2 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 4 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 5 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 6 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 8 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 9 hodinami
Tématické fráze:
co je galaretka,
muslimské recepty,
jak dlouho tuhne galaretka,
tunel se šlehačkou,
jak rozpustit znovu zelatinu,
galaretka recepty,
moučníky s galaretkou,
galaretka se šlehačkou,
galaretka tuhnuti,
galaretka,
zakusek galaretka se šlehačkou,
polské zákusky,
nejlepší ovocné tunely,
da se zelatina znovu rozpustit,
jahodový tunel recept galaretka,
tunel s galaretkou,
www eshop.oetker.sk,
recepty s galaretkou,
piškotový tunel,
co je citran
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání,
galaretka
Komentáře (31)
Ale asi nejsem schopná blíže definovat stav "polotuhá".
A tak by mě zajímalo, přesně, jako Merylas (dotaz v 13:41:00) - dá se ztuhlá hmota znovu rozehřít a když ji vyliju do formy, ztuhne znovu a dobře?
Obsahuje : cukor, glukózový sirup, kyselinu citrónovú, citran sodný, želírovacie pektíny, prírodné chuťové arómy.
Citran sodný je regulátor kyslosti = E 331, je synteticky vyrábaný,je to mierne škodlivé aditívum, v Rusku a USA zakázané.
Rovnako výborne poslúži v kuchyni klasická želatína, ktorá je navyše veľmi zdravá.