Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky ze zbylého rizota

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

29. 9. 2011 18:44

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nekořeníme, rizoto je kořeněné, sušená rajčata zvýrazní chuť.

Inspirace - časopis Gurmet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kvetinka Kvetinka

10. 4. 2016 17:48

ze " zbytků" se dá udělat tolik zajímavých a zvláštních dobrot. Z rizota jsem teda ještě karboše nezkoušela, dnes ale dělám rizoto, a jestli zbyde, vyzkouším. Zvláštˇse mi na tomhle receptu líbí ta rajčátka, to tomu dá určitě šmrnc. Jinak dělávám podobně karbanátky ze zbylých zapečených brambor. taky fajné. :yes:

Pajaja

30. 9. 2011 18:39

Parádní nápad! Už jsem jednou smažila placičky se zeleninou a rýží a bylo to moc dobré. Tvůj pokrm bude skvělý :-p:yes:+

Pajaska Pajaska

30. 9. 2011 18:28

Super a s těmi sušenými rajčaty to musí šmakovat.:yes::yes:

Kadlik Kadlik

30. 9. 2011 11:31

parádní nápad!!!:yes:

hoskovavl

30. 9. 2011 07:18

To je paráda v ten správný čas. Včera bylo rizoto a samozřejmě zůstalo. Sice nemám mozzarellu ani sušená rajčata naložená v oleji ale snad to půjde i s goudou. Jestli se zadaří a nebude vadit můžu pak přidat fotečku.

Svetlana Svetlana

29. 9. 2011 22:23

...ty brďo, to je síla...úúúúplně bezva nápad...na "karbanátky" by mě napadlo dát všechno, ale "riziko" ne...ale určitě, když náhodou zbyde vyzkouším...může to být fakt dobrýl...:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

29. 9. 2011 21:45

:yes:Dooga: Doogo, chválím tě-všechno se dá zpracovat tak, aby nic nezbylo a tak máš za pěkný nápad krásný 10.bod

Dooga Dooga

29. 9. 2011 20:35

drahulin:Normálně jsem to uhňahňal a drželo.;-) Nebo jak píše jitkina přidat vejce.

drahulin drahulin

29. 9. 2011 20:26

Skvělý nápad:yes:jen mě zaráží jak to drží pohromadě?

savlinka savlinka

29. 9. 2011 20:07

to je úžasnéééééééééééé:-O:-O:-O:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2011 19:52

No, u nás rizoto taky moc nezbývá:-S:-D:yes::yes:

jitkina@gimail.com

29. 9. 2011 19:31

Pridejte do rizota jedno syrove vejce-vse se lepe spoji.Pri tvoreni karbanatku si navlhcete ruce,pujde to lepe.

rebeka rebeka

29. 9. 2011 18:56

tož to je prda, vogo:-O:yes::yes: hezky to vypadá, i chutnat to bude dobře:-p:-p:yes::yes: jenom nemamo to "zbylé " rizoto:-//:-D
ale bod mamo,tak ho damo:-8:-D:-D:yes::yes:

Eliza Eliza

29. 9. 2011 18:55

No to by mě nikdy nenapadlo, ale může to být dobré.:-)

maiva maiva

29. 9. 2011 18:50

Správné využití "zbytků",skvělý nápad:-p+:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanákty z rizota co se zbytky rizota smazene placicky z rizota z rizota zapečené placicky co se zbylym rizotem zbytek rizota se zeleninou co s ním co ze zbytku rizota co se zbylým ryzotem zbytek rizota placičky z rizota karbanatky s mozzarelou zbylé ryzoto jak zpracovat zbytek rizoto karbanátek z rizota rizoto s mozzarelou karbanátky s mozarelou karbenátky z rizota karbenatky z italské rizoto co ze zbytkem rizota co se zbytkem rizota

Suroviny: sýr mozzarella, rajče sušené v oleji, petrželka, strouhanka, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Karbanátky ze zbylého rizota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51QA