Pomazánka z vepřovky s vejcem
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během chvilky vykouzlit skvělou svačinku či večeři.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 57,53 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Moje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 42 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z vepřové konzervy ve vlastní šťávě,
pomazánka z vepřovky,
masová pomazánka z vepřovky,
oldenhauser,
test vepřových konzerv,
vepřová konzerva s vejci,
pomazánka z vepřové konzervy,
d test majonézy,
pomazánka z vepřové konzervy recept,
pomazánka z masové konzervy,
test masových konzerv,
pomazánky z vepřovky,
test vepřové konzervy,
test konzerv,
pomazanka z veprovky s vajickem,
pomazánka s vepřovky,
pomazánka s vepřové konzervy,
masová pomazánka z konzervy,
pomazanka z veprove pecene,
těst pomazánek
Suroviny:
vejce,
cibule,
tatarská omáčka,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
majonéza
Komentáře (10)
2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla
Každopádně děkuji za názory