

Pomazánka z vepřového masa 1
Suroviny 4 porce
- 1 kvalitní konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
- 1 cibule
- 100 g majonézy
- 3 - 4 vejce
- 2 stroužky česneku
- mletý černý pepř
Postup přípravy receptu
Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle.
Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme.
Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou.
Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme. Pomazánku mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pomazánka z vepřového masa 1
-
Dělávám, je to rychlovka a na čerstvém chlebě s cibulkou mana nebeská!
Akorát já nepřidávám majonézu,už tak je to dost tučné