Pomazánka z vepřového masa 1

JanaB1 Kuchařka: JanaB1

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Pomazánky 1 názor

Suroviny

1 kvalitní konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
1 cibule
100 g majonézy
3 - 4 vejce
2 stroužky česneku
mletý černý pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle.

  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme.

  3. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou.

  4. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme. Pomazánku mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřového masa 1

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Dělávám, je to rychlovka a na čerstvém chlebě s cibulkou mana nebeská!:-p Akorát já nepřidávám majonézu,už tak je to dost tučné;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pomazanka z veproveho masa pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě pomazanka z masa ve vlastni stave vepřové maso ve vlastní šťávě pomazánka pomazanka z vepřového masa ve vlastní šťávě pomazánka z vepřové konzervy recept vepřové ve vlastní šťávě pomazanka pomazánky z vepřového masa pomazánka z vepř.masa rychlovka z vepřového masa pomazánka z tučného masa pomazanka z masa pomazanka z vareneho veproveho masa pomazánka z vepřového masa z konzervy pomazanky z masa pomazánka z vepřovky pomazanka z veproveho rychlovky z vepřového masa pomazánka z tučného vepřového vepřové maso ve vlastní šťávě

Zapomněl/a jsem heslo