Pomazánka z vepřového masa 1

Pomazánky Doba přípravy: 20 minut 1 názor

Pomazánky Doba přípravy: 20 minut 1 názor

Suroviny 4 porce

1 kvalitní konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
1 cibule
100 g majonézy
3 - 4 vejce
2 stroužky česneku
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle.

  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme.

  3. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou.

  4. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme. Pomazánku mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.

Komentáře k receptu Pomazánka z vepřového masa 1

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Dělávám, je to rychlovka a na čerstvém chlebě s cibulkou mana nebeská!:-p Akorát já nepřidávám majonézu,už tak je to dost tučné;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pomazanka z veproveho masa pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě pomazanka z vepřového masa ve vlastní šťávě pomazanka z masa ve vlastni stave vepřové maso ve vlastní šťávě pomazánka vepřové ve vlastní šťávě pomazanka pomazánka z vepřové konzervy recept pomazánky z vepřového masa pomazánka z vepř.masa rychlovka z vepřového masa pomazánka z tučného masa pomazanka z masa pomazánka z vepřového masa z konzervy pomazánka s vepřové ve vlastní stave pomazanka z vareneho veproveho masa maso ve vlastní šťávě pomazánka pomazanky z masa pomazánka z vepřovky pomazanka z veproveho vepřové maso recepty