Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánky jsou nedílnou součástí nejen oslav, ale také svačin nebo večeří. Jejich přípravě stačí věnovat jen několik málo minut a poté je na pár dnů vystaráno. Stačí jen vytáhnout nůž z příborníku, namazat pomazánku na pečivo a menší občerstvení je hotovo.

Kdo by neměl rád pomazánky. Jsou součástí každé rodinné oslavy či posezení s přáteli. A právě různými způsoby servírování jim dáte nový kabátek a namísto nudného namazaného pečiva připravíte neokoukanou a lákavou dobrotu.

Jak a s čím servírovat pomazánky

Pomazánky lze servírovat různými způsoby. 

Pokud vás nebaví vzhled pomazánek namazaných na pečivu za pomocí nože, vsaďte na cukrářský sáček se zdobicí špičkou. Z nudně "máznutého" pečiva se rázem stane lákavá pochoutka. Připravte si s námi lahodnou pomazánku na chlebíčky z vařených brambor:

Silvestr a vítání nového roku

Silvestrovské oslavy jsou časem radosti a společných chvil, s čím je spojeno nejen pití, ale i vzpomínání a chutné pokrmy. Receptů na zpříjemnění loučení se starým rokem a vítání toho nového je velké množství. Od tradičních pochoutek po originální kulinářské kreace. 

Inspirujte se:

Chlebíčky | Jednohubky | Pomazánky | Lahůdky z listového těsta | Slané pochoutky 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky