Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,13 g |
Tuky | 10,09 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 37,43 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 9. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Moje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 15 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 39 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 47 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 58 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na bazalce,
připrava krůtí prsou,
kruti prsa v troube,
krůtí kostky na paprice,
krutí maso na bazalce,
krůtí na paprice,
krůtí prso recepty,
krůtí prsa na másle,
krůtí prsa,
krůtí prsa recepty,
krůtí prsa papriky recept,
krůtí prsa recept,
kuřecí prsa na bazalce,
krůtí prsa s bramborovou kaší,
krůtí prso v troubě,
recepty na krůtí prsa,
bazalka recepty,
krůtí plátek na bazalce,
prsa na bazalce,
krůtí v troube
Suroviny:
cibule,
česnek,
prsa krůtí,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
masox,
kmín celý,
sušená bazalka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)