Kuře s glassé balsamico
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 583 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 96,90 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: televizní pořad S Italem v kuchyni - pokrm vařil mistr Zdeněk Pohlreich.
Moje úprava používá kuřecí stehna místo původních prs s kůží a maso dopéká v troubě. Navíc je do omáčky přidané malé množství cukru, které mi tam vyloženě chybělo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2013 10:06
6. 1. 2012 19:10
5. 1. 2012 13:39
5. 1. 2012 12:38
4. 1. 2012 22:15
4. 1. 2012 22:12
4. 1. 2012 20:38
4. 1. 2012 20:29
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 31 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 41 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 45 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: omáčka balsamico balsamico omáčka balzamiko balsamico crema balsamico balsamico recepty balsamiko co je balsamico balsamico crema recepty balzamico balsamico crema recept redukované balsamico na co se používá balsamico omáčka s balsamico co je balzamiko recepty balsamico redukované balsamico recept domácí balzamiko crema balsamico recepty balsamico omáčka recept
Suroviny: stehno kuřecí, máslo, olej olivový, krém balsamico, bujón drůbeží, cukr, mouka hladká, voda, máslo, pepř mletý, sůl
Kuře s glassé balsamico
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O54r
8 názorů