Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 705 kJ / 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,50 g |
| Tuky | 7,60 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kuřecích prsíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53QZ
Moje poznámka
Salát z kuřecích prsíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53QZ
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 15 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 1 hodinou
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 3 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát,
kuřecí salát recept,
kureci prsicka,
dobrý kuřecí salát,
kuřecí prsíčka salát,
recept na kuřecí salát,
salát z kuřečích prs,
kuřecí prsíčka minutky recepty,
kuřecí prsíčka recepty salát,
salát s kuřecí prsíčka,
aténský salát,
kuřecí prsíčka recepty,
super kuřecí salát,
kuřecí prsíčka do salátu,
kuřecí prsíčka salaty,
salát s kuřetem,
salat z prsicek a žampionů,
předkrm kuřecí salát,
salát skuřecích prsíček,
předkrm kuřecí salát s broskví
Suroviny:
prsa kuřecí,
okurka čerstvá,
jablko,
tatarská omáčka,
sůl,
podravka,
pepř
Komentáře (4)