Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Otoč, oblíž, omliekuj -OREO

Hodnocení receptu je 5,0 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2012 16:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 388 kJ / 3 917 kcal
Bílkoviny117,68 g
Tuky166,26 g
Vláknina36,50 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 821 mg
Sůl2,19 g
Sacharidy469,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept som našla na nete od: renatte

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

22. 2. 2012 17:10

Jana Remkova: je to opravené...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2012 17:06

Čtu ten recept pořád dokola a četla jsem si ho pozorně i poprvé. Vypracuji těsto ze surovin určených na těsto. Rozválím ho mezi sáčky..dělávám to stejně, ušetří se tak spousta práce s případným lepením těsta. Protože nemám nic na ten povrch, asi bych to vyřešila kolečkem na bramborový salát. Slepím to krémem s ingrediencí, které jsou dané na krém. Pokud to někdo neopravil, co je na tom nesrozumitelného?

ivulinka ivulinka

22. 2. 2012 14:53

Prima recept, ty kupované mě osobně moc zklamaly, ale k tomuto receptu: já být kuchařka začátečnice, tak bych taky nechápala, myslím si, Mio, že bys recept měla napsat opravdu srozumitelně, postup je pro začátečníky zmatený, v tom musím dát za pravdu i Cathleen, snad bych ještě vysvětlila, jak dosáhnout toho pěkného vzorku na povrchu sušenky.

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 2. 2012 14:43

Veronika Hrozna: to se pleteš:-)) odstavec Postup je určen k popsání pokud možno srozumitelného postupu, fotopostup je už jen na doplnění. Všichni se snažíme tato pravidla dodržovat.
Jednomu vyčtete i jen málo doplněnou gramáž a tady nevadí popletený Postup?:-O
Myslím, že se to stalo (pomíchalo) tím, že mia zpod originálního receptu na Varecha.sk http://varecha.pravda.sk/recepty/oreo-susienky-mli... většinou opsala POPISY K FOTKÁM - dohromady, a ty bez fotek souvislý popis nedají. Snad to opraví, upraví.;-)

Veronika Hrozna

22. 2. 2012 13:14

Jarka:Jaruš,tady máme tohle forum proto,abychom se ptali,když něčemu nerozumíme. Mně se zdá být zcela jasný a srozumitelný. To že tam není napsáno,že je potřeba vykrojit z těsta kolečka, je nafoceno zcela jasně a srozumitelně. A koukat na autora a něčí recept chválit už před uvařením nebo upečením je zcela na úsudku kuchařky a věř mi,že po přečtení receptu už 80 % z nás ví jaké to bude ,podle použitých surovin.

Veronika Hrozna

22. 2. 2012 13:07

MajkaM: Já je rovnou vyhodila po ochutnání! Sežrali je vrány a pak jsem asi hodinku nadávala v třech jazycích ,že jsem zase sedla obchodníkum na lep.:-((

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 2. 2012 11:30

Sarovka: Moni, od oprav jsou tu především autoři receptů ;-) takhle by se moderátorky mohly "uopravovat", kdyby se všechno hodilo na ně.
Musím přiznat, že i mně přijde postup zmatený, snad ho mia opraví:-) Ony sem k nám nechodí pouze zdatné kuchařky...

senky senky

22. 2. 2012 10:57

Jarka :Jaruško, ono to asi budě tím, že i středně zdatná kuchařka pochopí;-):-D a postup ani číst nemusí:-D:-D

Sarovka

22. 2. 2012 10:35

Jarka: V tom případě jsi první komentář nenapsala podle svých pocitů. Myslela jsem si, že jsi začátečnice. Od oprav jsou tu moderátorky. Osobně hodnotím recepty v případě, že recept buď znám, nebo jsem ho již odzkoušela. Vyjímečně pokud se mi líbí. A tenhle mezi ty vyjímky patří. Navíc se ho chystám v sobotu realizovat. Pro mě je srozumitelný. A věř mi, nekoukám na autora.:-K

Jarka

22. 2. 2012 10:29

Sárovka, ty asi nechápeš.:-)) Tady dokážete někoho kritizovat kvůli maličkosti, ale že tento recept je neúplný, věta nemá ani hlavu ani patu, to je v pořádku? ;-) Když úroveň, tak ze vším všudy. Autorka receptu nech si opraví recept. ;-) Recept má být jasný a srozumitelný. Nekritizuji autorku, může se to stát. Ale kritizuje vás co jenom chválíte a slintáte a recepty nečtete. Čtete a kritizujete jenom recepty méně známých lidiček.

MajkaM

22. 2. 2012 10:14

My jsem si je na základě reklamy a akce koupili v obchodě, ale vůbec nám nechutnaly. Tyto si ukládám a vyzkouším, určitě budou chutnější.:yes:

Sarovka

22. 2. 2012 10:11

Jarka : Nevím proč:-? Pokud si prohlédneš fotky, pochopíš;-)Sáček mezi těsto a váleček ti ulehčí práci, vše lehce vyválíš, těsto se nebude lepit na váleček:yes: A velikost koleček:-?:-)) To přece nikdy není striktně dáno v receptu. Na zoubkovaný efekt použij vykrajovátko se zoubky:yes: I když, pokud nevíš co poukládat na plech, není nutné číst výše uvedené;-)

Jarka

22. 2. 2012 09:49

Všichni chválíte i přesto, že recept jste nečetli.:-D V opačném případě by jste museli zjistit, že podle receptu se nedá péct.:no: Co znamená tahle věta? Cesto rozvaľkáme na hrúbku 4 až 5 mm, medzi valček a cesto si dáme sáčik, aby sa cesto nedrobilo poukladáme na plech s papierom na pečenie a pečieme na 200 st.asi 15 min. :-O Co poukladáme na plech? ;-)O vykrojení koleček z těsta, o velikosti koleček, jak docílit zoubkovaného efektu ani čárka. Když někdo chválí a "palcuje", tak by si měl přečíst i recept.

vlnkafa

22. 2. 2012 09:26

Moc se mi libí recept dnes vyzkouším . :-8

bebeoli

21. 2. 2012 20:51

Jsou super, včera jsem je upekla a dneska už nemáme skoro nic. Dcera s manželem se do nich pustili a moc jim chutnali. Děkuji za recept.:yes::-)):-K

1 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: oreo dort domácí oreo sušenky domaci oreo oreo recept dort oreo domácí sušenky oreo oreo dort recept oreo recepty oreo sušenky recept dort z oreo sušenek recept na oreo oreo buchta oplatky oreo sušenky oreo recept reklama na oreo recept oreo sušenky alá oreo oreo oreo reklama sušenky orero

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, vejce, kakao, prášek do pečiva, tvaroh, mléko sušené, cukr moučkový, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Otoč, oblíž, omliekuj -OREO

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vl0o