Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 10. 2008 09:34

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jana Komárková

30. 3. 2013 10:22

Budu to dělat poprvé, tak snad mu to bude chutnat :) :-8

Holy

28. 7. 2012 14:50

Jaký Cordon blue? Kdy už se lidi v Česku naučí říkat správně Cordon bleu?:-S

Hosko

29. 2. 2012 01:05

dělám je taky ale bez hermelímu

Merylas

31. 1. 2012 11:38

MISS-SIX-TY,wercis:Díky:-K

wercis

30. 1. 2012 13:54

moc dobrý dělala jsem bez hermelína ale určitě příště vyzkouším i to !!mňamka:-*

MISS-SIX-TY

27. 1. 2012 14:56

Je to dobrý recept-jako od doktorky:-)) Dá se tam nacpat cokoli,co nám chutná,takže výsledek musí být vždycky kladný a vylízaný talíř je nejlepší pochvala. Špejle,nítě,kovové hroty...ikdybych to držela rukama,je to prostě OK.:yes:

Merylas

19. 1. 2012 20:36

Kriss: Jsou to vychladlé vařené brambory, nakrájené na středně velké kousky a smažené ve fritéze. Opékačky jsou k dostání i mražené - jako hranolky.;-).

Kriss

19. 1. 2012 08:58

Ahojky recept je výborný, jen bych se chtěla zeptat jak jsou udělané ty brambory, vypadají zajímavě a já nevím jak na ně :-(:-)

zizala

22. 11. 2010 11:25

Pavel si asi neuvědomuje, že tu s námi vaří i spousta začátečníků...chtěla bych vidět jeho, jak něco takového bravurně zvládal úplně poprvé ... takovýhle namachrovaný "chlapy" miluju:-//

Merylas

22. 11. 2010 10:56

Pavle, zase je fajn, že je tady plno schopných mužů:-D Já nic nesvazuju, jen spíchnu párátkem, lépe to drží když je třeba menší kus masa. Ale dávám Ti za pravdu, že pokud okraje dobře přitiskneme a zmáčkneme, tak ani to párátko není třeba:-)

Pavel

22. 11. 2010 09:16

Kdybyste nebyly neschopný, nemusíte nic vázat ani spichovat - maso drží pohromadě. Samá neschopná ženská tady!

Majusak

8. 5. 2009 15:16

Moc mi to chutnalo a i pritelovi,ktery ma mlsny jazycek ....:-):-8

Drobek

5. 10. 2008 20:05

Miluju, a pokud se do toho dá Niva, nebo Roquefort, nebo po americku Blue cheese, už to bude úplný originál, a ještě strašidelně dobrý. Doporučuju vyzkoušet. Je to mňaaam.:-*

Hella

5. 10. 2008 11:16

A když to budete chtít ještě vylepšit, obalte znovu jako v receptu Plněný řízek jako ježek.

JanaDorazinova

5. 10. 2008 10:33

Já mám takové mrňavé špejličky z nerezu,prodávají se v Bille,je jich tam asi 20 a ty zaručeně najdu,dají se použít i na ptáčky a nemusím se smolit s nití.Máš pravdu,párátka většinou taky nenajdu:-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněná kuřecí kapsa kuřecí gordon blue gordon blue recept plnene kureci kapsy plněná kuřecí kapsa s nivou kuřecí kapsa plněná nivou kuřecí gordon bleu gordon blue kuřecí kapsa s nivou plněná kuřecí kapsa v trojobalu kuřecí rolka se sýrem a šunkou kuřecí se šunkou a sýrem přírodní kuřecí kapsa kuřecí prsíčka plněná smažená kureci rizek se sunkou a syrem přírodní kuřecí kapsa plněná sýrem video kuřecí gordon blue recept kuřecí plněná kapsa recept gordon blue kuřecí gordon

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, šunka, sýr tvrdý, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWKM