Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 068 kJ / 5 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,22 g |
Tuky | 210,07 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 792,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Moje poznámka
Linecký dortíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6G2
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 10 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 10 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 20 minutami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Veronika_1 před 1 hodinou
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 2 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 3 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 7 hodinami
Tématické fráze:
linecké dortíčky,
linecké dortíky,
moka dortíčky,
italské dortíčky,
linecké cukroví hrníčkové,
hrníčkové linecké cukroví,
hrníčkove linecké těsto,
linecké moka,
linecke prsty,
krém do lineckých dortíků,
linecké moka řezy,
lineck dorticky,
išelský dortík,
krém do lineckých dortíčků,
dortičky z lineckého těsta,
hrníčkové linecké,
linecké cukroví hrníčkový recept,
linecke.dorty,
išelský dort recept,
prsty z lineckého
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
vejce,
mléko,
žloutek,
mouka hladká,
cukr,
cukr vanilkový
Komentáře (3)