Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 823 kJ / 2 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 191,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K0l
Moje poznámka
Krajanec-/podmáslový/ slaná buchta k omáčkám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K0l
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 38 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 14 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 14 hodinami
Tématické fráze:
krajanec,
krajanec recept,
houbová buchta,
slaná buchta,
škvarkové krajance,
opomíjená jídla a zvyky,
fazolová buchta,
škvarkový krajanec,
slaná buchta k omáčce,
slaná buchta k polévce,
buchta k omáčce,
recept krajanec,
recept na krajanec,
kněždubské krajance,
slané buchty,
recepty krajanec,
houbova omacka a slana buchta,
krajanec recepty,
kynutá buchta k polévce,
podmaslove placky
Suroviny:
podmáslí,
mouka hladká,
sádlo,
prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
kmín celý
Komentáře (43)
všem vřele doporučuji
jenom pro začínající nebo až tak neznalé, bych doplnila, že pokud budou dělat v pečce, tak na program dort, nechají těsto jen vymíchat.. ne upéct
Bibinka:tak ho vyzkoušej. Recept není náročný ani na suroviny, ani na čas.
Marta:Těsto si pomyslně vodorovně rozdělíš na 3 díly. Horní díl přeložíš přes střední pruh. Spodní díl přeložíš taktéž přes střední pruh. Vznikne pás těsta o třech vrstvách. Rozumíš tomu ? A pokračujeme dál. Tento úzký pás opět pomysně rozdělíme na tři díly. Levou část dáš do středu, potom dáš do středu i pravou část a tím je složeno. Nevím, jak to popsat lépe. Škoda, že to nejde nakreslit. Je to jednoduché, jen se to těžko vysvětluje.
Zdeničko
Zdeničko, parádní fotečky a receptík jako lusk