Dort s čokodestičkami a ovocem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 370 kJ / 3 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,12 g |
Tuky | 126,06 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 496,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2012 07:12
14. 10. 2012 19:44
14. 10. 2012 08:00
nádhera
13. 10. 2012 20:35
13. 10. 2012 19:45
13. 10. 2012 19:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 8 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 9 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Duhový dort: Naučíme vás, jak připravit, upéct a složit barevné korpusy, které v řezu vypadají jako duha
Jednoduše ozdobit dort můžete i transfer fólií. Poradíme, jak postupovat
Další recepty
Tématické fráze: čokoládové destičky na dort transferfolie na čokoládu ovocné dorty recepty želatina na potření ovoce na do dortu želatina na potření ovoce folie na boky dort transferfolie postup tisk na transferfolie transferfolie transferfolie na dorty dorty s ovocem recepty želatina na potření ovocem recepty ovocné dorty čokoládová transferfolie cokoladova desticka zelatina na potreni na ovoce cokoladove pasy na dort čokoládová poleva a transferfolie transferfolie na dortu postup cukrarska transferfolie
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, esence vanilková, sůl, kompot jahodový, pudink vanilkový, šlehačka 33%, smetana kysaná, ztužovač šlehačky, banán, čokoláda hořká, fólie, poleva čokoládová bílá, víno hroznové, želatina
Dort s čokodestičkami a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN8p
6 názorů