Kedlubňáčci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,15 g |
Tuky | 16,09 g |
Vláknina | 59,25 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 145,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 19:50
Tajaja: Děkuji za fotečku
22. 4. 2013 18:28
Hm, jelikož znám tejajčine chutě , tak vyzkouším
22. 4. 2013 18:26
Tak som vyprázdnila zásoby, trocha údeného po vEľkej noci, kaleráb z pivnice a je to Veľmi dobré, stálo to za to státie pri sporáku Díky za recept
8. 12. 2012 01:50
zeleninove neznamenaji bezmase :)
7. 12. 2012 18:55
Tak to se ti moc omlouvám a jestli máš problém tak ho tam nedávej
22. 11. 2012 20:23
To zaradenie mi moc nepasuje Je tam údené mäso
22. 11. 2012 19:25
Já bych si je dala i teď na podzim
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 11 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Oblíbené domácí recepty z kiwi. Můžete si připravit smoothie, poháry, zmrzliny, řezy, rolády i marmelády
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Suroviny: kedlubna, brambory, maso uzené, vejce, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, olej
Kedlubňáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLpQ
7 názorů