Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie s česnekem a tymiánem, smažená na plechu

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2012 19:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 587 kJ / 1 096 kcal
Bílkoviny175,03 g
Tuky37,39 g
Vláknina5,39 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 1,61 g
Sůl3,84 g
Sacharidy14,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 11. 2013 17:11

Vladimír: děkuji Vladimíre:-K

Vladimír

5. 11. 2013 22:33

Koupil jsem , tilapii živou v rybařství Tisova, na Sokolovsku , tam ji pestuji.
Opravdu super ryba,malo kosti- má jen žebra a není tučna.Chutná líp, když nebyla zmražená, vjetnamcí tam nakupovalí po 100kg.
tady je čislo na pevnou do toho rybařstvi +420 351105361.:-p:yes:

jarka skrobakova

29. 12. 2012 19:50

perfektní to musím zkusit:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2012 17:45

:yes::yes::-p

vilem

29. 12. 2012 14:16

Myslím. Že jsem od Vas viděl řízky v troubě i na pečícím papíru. Chutná oboje. :-p

vilem

29. 12. 2012 14:08

Děláme to stejně a jsme spokojeni :-O:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 12. 2012 13:22

rebeka: díky, Nadi,uložím si, i když se mi zdá to smažení, jak dělám i podle Ivulinky rychlejší a efekt je stejný, v podstatě to dělám na plechu, nechám olej rozehřát, dám řízky na rozehřátý olej, zprudka osmažím, pak ztlumím teplotu a smažím dál v troubě, něco, jak má Ivulinka, že se vlastně vyhnu prskání nebo přepálení na pánvi, ale pravda je, že ten pečící papír tam pak budu asi dávat, i když trochu pokapaný olejem, je to pak asi bezvadný, vyzkouším:-K

rebeka rebeka

29. 12. 2012 12:50

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 12. 2012 12:44

rebeka: díky Nadi, já nevím, jak smaží a co smaží Yanull, ale nám chutná nejvíce to, co zde popisuji, ale nejsem sama, ale každý máme své "vychytávky" a jak říkám vždy, vyzkoušet se má všechno:-))

rebeka rebeka

29. 12. 2012 09:21

Ivo, vypadá to věru lákavě, ale já způsob smažení dělám podle yanull.. tak nám chutná nejvíce;-)
+1;-):-K:yes:

nofrona

28. 12. 2012 21:39

:-p pochutnala bych si:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 12. 2012 20:57

magdalenka: zkus Magdi, olej si dej podle sebe a odsaj kuchyňskou utěrkou, není to vůbec přepálené a máš doma čistou kuchyň;-)

eva hubova eva hubova

28. 12. 2012 20:45

:-p:-p:yes:

magdalenka magdalenka

28. 12. 2012 20:37

varilamyskakasicku: Ďakujem za ochotu, ja smažené veci obmedzujem, ale milujem...určite tento tvoj spôsob vyskúšam.:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 12. 2012 20:33

magdalenka: Magdalénko dám oleje tolik, aby byly rybky do poloviny /můžeš i do čtvrtiny/ ponořené do rozpáleného oleje, pokud je potřeba při smažení olej přidat, přileju zase, ale když jsou rybky /řízky z čehokoliv/ pak hotové, není olej vůbec připálen.. a nestojíš u toho, už to ani na pánvi nedělám,když je porcí hodně smažím jen a jen na plechu:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tilapie recept recept na tilapie filet tylapie recepty na filety z tilapie smažené rybí file tilápie tilápie filet smažená tylapie tilapie filety z tilapie filet z tilapie jak upravit tilápii telápie jak připravit tilapii tilapie recepty smažená telapie filé tilápie filet tilápie smažené tilápije smažená talápie tilápie filety

Suroviny: tilapie, česnek, tymián čerstvý, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Tilapie s česnekem a tymiánem, smažená na plechu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWzk