Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené pirohy s kuřecím masem

Dobrý námět na svačinu nebo večeři, kde můžeme zužitkovat zbytky již tepelně upraveného masa. Přidáním různých druhů zeleniny nebo koření můžeme vždy chuť pirohů ozvláštnit. Jejich výhodou je, že jsou dobré i studené.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby cca 1 hodiny kynutí těsta

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby cca 1 hodiny kynutí těsta)

20. 1. 2013 13:59

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 990 kJ / 2 627 kcal
Bílkoviny150,04 g
Tuky46,96 g
Vláknina21,94 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 6,78 g
Sůl16,88 g
Sacharidy391,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivanek96

7. 6. 2018 16:38

Danca: nebo nádraží Praha-střed :-)

ivana kosinková

25. 4. 2014 10:16

skvělý recept, akorát to budu muset udělat z dvojté dávky :-8 máme doma tři jedlíky :-D

Iveta

6. 4. 2013 11:52

Na Ukrajině jsem jedla jejich pravé domácí pirohy v podstatě můžeme plnit čímkoliv :) Váš recept vypadá skvěle, určitě ho zkusím :yes:

Danca Danca

28. 1. 2013 09:11

Petr: Petře, fritézu nemám, takže to nemůžu posoudit. Podle mne by se tam ale pirohy asi smažily příliš rychle a náplň by zůstala uvnitř syrová... V tom případě by ale určitě šlo maso nejdřív osmahnout a až potom s ním pirožky naplnit...:-K

Petr

27. 1. 2013 23:40

Chtěl bych se Danci zeptat jestli by šli pirohy usmažit i ve fritéze?

Danca Danca

26. 1. 2013 20:24

bara.it: moc děkuji za chválu i za fotku:-K:-K
a všem za hezké komentáře a bodíky:-!:-K:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 21:36

Krása:-K+17:yes::-p

bara.it bara.it

24. 1. 2013 23:08

Tvuj recept me nadchl na prvni pohled a protoze jsem doma mela vsechny ingredience, hned jsem se do pirohu vrhla. :-8 Byly fakt dobre a nejvetsi uspech mely u syna ktery jich snedl skoro pulku:-p:-p:-p Udeluji ti bodika:yes:16:yes: a dovoluji si pridat i fotku:-K

Jitka

22. 1. 2013 16:16

těsto už kyne......jsem zvědavá jak to PRVNÍ dopadne :-D

magdalenka magdalenka

20. 1. 2013 21:29

Dobre padne objaviť v týchto dňoch tvoj krásny recept!:yes:

Danca Danca

20. 1. 2013 21:14

Pajaska: trefilas jsi se do černého, právě ty pirožky z Václaváku mne inspirovaly:-O:-! Pokaždé, když jsem jako malá jela s rodiči do Prahy, tak jsem si je tam dávala:-p:-K

Pajaska Pajaska

20. 1. 2013 20:21

Mňam,úplně se mi připomněla chuť pirožků kdysi dávno na Václaváku.Budu muset brzy vysmažit.:yes::yes::yes::-K

nofrona

20. 1. 2013 18:05

Krásné pirožky:-K:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2013 16:27

Šmankote, to je paráda!!!:yes:

rebeka rebeka

20. 1. 2013 16:27

:-O:-O a mně bude něco vykládat, že poňoukám s nějakýma echt dietníma řezíkama:-8:-D:-D:-D
Dančo, super:yes::yes: krásné foto.. no, spráskala bych to sakumpikum:-D:-D:-D:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ruské pirožky smažené ruské pirohy plněné masem pirohy plněné masem pirohy plněné mletým masem pirohy masové smažené smažené masové pirohy smažené pirožky pirohy plněné mletým masem smažené domaci pirohy pravé ruské pirohy pirohy s masem naplne do pirohu náplň do pirohů ruské pirožky pirožky s masem pravé ruské pirožky pirohy smažené pirožky s masem smažené pirohy s mletým masem pirožky

Suroviny: mléko, mouka hladká, vejce, sůl, olej, droždí, cukr, maso kuřecí, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, cibule, česnek, sůl, pepř, česnek sušený medvědí, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Smažené pirohy s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DE1k