Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 704 kJ / 2 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,07 g |
Tuky | 149,70 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 273,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Moje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Nejnovější recepty
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 2 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno 25. 6. 2025 11:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meduňkovo-citronová limonáda
Jarda1972 před 18 minutami
Krémová polévka z kuřete
Kajkajak před 1 hodinou
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 2 hodinami
Kanadské kuře
jarpos před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Jindriskas před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
pekarnik před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
vladka1486 před 4 hodinami
Drobenkový koláč
skalar před 5 hodinami
Tagliatelle s cuketovou omáčkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Bramborová omáčka s klobásou a vejcem
Babka-Korenarka před 5 hodinami
Tématické fráze:
caneolli,
špenátové cannelloni,
caneoli,
cannelloni se spenatem,
spenatove canelloni,
cannelloni recept,
spenatove caneloni,
caneloni se spenatem,
recept na canelone,
caneloni se se špenátem,
cannelloni spenatove,
caneolli spenatove,
špenátové kaneloni,
cannelloni recepty,
caneolli recept,
cannelloni,
recept caneolli,
kaneloni,
canelloni se špenátem,
caneolli s ricotou
Suroviny:
cannelloni,
špenát mražený,
mascarpone,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
rajče,
česnek,
pesto bazalkové,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella
Komentáře (4)