Pangas s rajčaty, olivami a kapary

Suroviny

500 g Pangasia
hrst cherry rajčátek nebo 3 keříčková
10 ks černých oliv (nakrájených na kolečka)
2 lžičky kaparů
100 ml bílého suchého vína
větvička rozmarýnu
sůl
pepř
olivový olej
1 lžíce másla
citronová šťáva
2 lžičky dijonské hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Filety osušíme, zakápneme citronovou šťávou, namažeme hořčicí, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji.

  2. Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata, větvičku rozmarýnu a dusíme na mírném ohni dokud není ryba hotová.

  3. Před koncem dušení přidáme olivy a kapary a ještě chvíli povaříme.

  4. Na závěr zjemníme šťávu lžící másla.

Poznámka od kuchařky

Jako přílohu doporučuji šťouchané brambory s petrželkou.

Komentáře k receptu Pangas s rajčaty, olivami a kapary

Tématické fráze: ryba s olivami pangas kapary recepty recepty s kapary pangas s rajčaty pangas na víně pangaisus s rajčaty,olivami a kapary ryba pangas pangas na rozmarýnu kapary foto ryba s rajcaty a olivami kapary recept pangas s olivami kapary pangas na rajčatech ryba na kapary dusene file na kapary pangasus recept pangasius kapary recepty pangasius s olivami