

Pangas s rajčaty, olivami a kapary
Suroviny
- 500 g Pangasia
- hrst cherry rajčátek nebo 3 keříčková
- 10 ks černých oliv (nakrájených na kolečka)
- 2 lžičky kaparů
- 100 ml bílého suchého vína
- větvička rozmarýnu
- sůl
- pepř
- olivový olej
- 1 lžíce másla
- citronová šťáva
- 2 lžičky dijonské hořčice
Postup přípravy receptu
Filety osušíme, zakápneme citronovou šťávou, namažeme hořčicí, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji.
Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata, větvičku rozmarýnu a dusíme na mírném ohni dokud není ryba hotová.
Před koncem dušení přidáme olivy a kapary a ještě chvíli povaříme.
Na závěr zjemníme šťávu lžící másla.
Poznámka
Jako přílohu doporučuji šťouchané brambory s petrželkou.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Pangas s rajčaty, olivami a kapary
-
Děkuji
-
skvělé!!
-
To je krásný recept, přicházím na něj později, ale o to rychleji ho ukládám do své zásobárny
. Obsahuje samé dobré věci a tu lahodnou chuť cítím už teď
. A ty obrázky...
-
Nádhera
ukladám
-
No, úžasné!!
-
Vše bylo řečeno+
-
Nádherný recept, nádherné foto! +
-
Maris, tak to ukládám a určitě brzy udělám. Už mi to voní až sem
Bodík