Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Moje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 14 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 55 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 59 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
čína po česku,
dobrá čína,
jak uvařit dobrou cinu,
recept česká čína z vepřového,
recept na dobrou čínu,
čína po česku recept,
cina z leca,
rychlá vepřová čína,
dobrá čína recept,
jak udelat dobrou cinu,
rychlá čína z vepřového masa,
rychlá čína,
recept na čínu po česku z vepřového,
vepřová kýta nejlepší recepty,
vepřová plec nejlepší recepty,
čína s oříškama,
dobrá vepřová čína,
dobra cina z vepřoveho,
čína z oříškama recept,
recept čína po česku
Suroviny:
maso vepřové,
arašídy,
moravanka,
sůl
Komentáře (3)
Tento recept jsem si přinesla z nemocnice (jak to dřív chodívalo, o čempak se ženské baví), v době, kdy ještě čína na talíři nebyla známá a pronikala jen zvolna, tudíž vše, co se trochu lišilo od našich klasických jídel - byla "čína". Stačil burák a sója a bylo jasno...
No jelikož je to asi 30 let, co ten recept mám z jihlavské nemocnice, už jsem si zvykla, za 30 let se hodně změnilo všude i na našich talířích, tak se omlouvám za sílu zvyku a vzpomínek...
Ale mohu to nazvat jinak, recept je velmi rychlý a zas tak nejedlý není, že je škoda ho sem nedat - tedy jak pro koho.
Výhodou pro mne večer jsou rychlovky a tohle je.