Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Rozmixované jahody smícháme se smetanou. Krok 3: Zbytek jahod nakrájíme na kousky.
Jahody přidáme do krému, kterým naplníme formičky a dáme zmrazit.
Zveřejněno 11. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové ledňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/172R
Moje poznámka
Jahodové ledňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/172R
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 10 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 12 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí ledňáky,
domaci lednak,
jak mrazit jahody,
domácí jahodové ledňáky,
lednak misa recepty,
výroba ledňáků,
formičky na ledňáky,
vyroba domacich lednaku,
recept na domácí lednaky,
domácí tvarohové ledňáky,
recepty na domácí lednak,
tvarohové ledňáky,
domácí ledňák recept,
ledňáky z tvarohu,
jak vyrobit domácí lednáky,
ovocné lednáky,
recept na tvarohovy lednaky,
domácí ledňáky recept,
meruňkový lednak,
vodovy lednak recept
Suroviny:
jahody,
smetana,
tvaroh,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
Komentáře (9)