Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová buchtička s jablky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Rychlá podzimní buchta s jablky a medem, skořicí a kakaem je tím pravým moučníkem k odpolední kávě. Poctivá buchta na plech, na jejíž přípravu ani nebudete potřebovat váhu. Nebojte se zapojit do pečení i vaše děti.

Suroviny pro 20 porcí

20porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 361 kJ /
5 823 kcal
Bílkoviny104,37 g
Tuky156,92 g
Vláknina47,45 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy974,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jako odměrka poslouží hrnek o objemu 250 ml. Všechny suroviny, kromě jablek, smícháme na lité těsto. Krok 2: Nakonec lehce vmícháme jablíčka (můžeme přidat i hrozinky a ořechy). Krok 3: Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný velký plech s vyšším okrajem a pečeme při teplotě 170 °C 30-40 minut.

TIP: Oblíbené jablečné moučníky

Zveřejněno 15. 9. 2024 15:54

Poznámka autorky Handour

Buchta díky jablíčkům vydrží dlouho vláčná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová buchtička s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYDA

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová buchtička s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYDA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, jablko, jablko, mléko, olej, vejce, skořice mletá, kypřící prášek do pečiva, kakao, med

Přidat fotografie receptu