Medová buchtička s jablky
Rychlá podzimní buchta s jablky a medem, skořicí a kakaem je tím pravým moučníkem k odpolední kávě. Poctivá buchta na plech, na jejíž přípravu ani nebudete potřebovat váhu. Nebojte se zapojit do pečení i vaše děti.
Suroviny pro 20 porcí
20porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 361 kJ / 5 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,37 g |
Tuky | 156,92 g |
Vláknina | 47,45 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 974,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jako odměrka poslouží hrnek o objemu 250 ml. Všechny suroviny, kromě jablek, smícháme na lité těsto.
Krok 2: Nakonec lehce vmícháme jablíčka (můžeme přidat i hrozinky a ořechy).
Krok 3: Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný velký plech s vyšším okrajem a pečeme při teplotě 170 °C 30-40 minut.
Zveřejněno 15. 9. 2024 15:54
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová buchtička s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYDA
Moje poznámka
Medová buchtička s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYDA
Nejnovější recepty
Stříhaný závin s arašídovou pomazánkou a sušenými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-banánový dort
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní rizoto
Přidáno před 16 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Slané dýňové muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Lucie1001 před 10 minutami
Rýže dušená v troubě
vaclavagregrova před 25 minutami
Segedínský guláš
RabaRoman před 51 minutami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lisa444 před 51 minutami
Krémová polévka z dýně, jablek a brambor
TondaJ před 3 hodinami
Kuřecí jogurtové řízky v bramboráku
TondaJ před 3 hodinami
Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí
habis před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
Majopi před 4 hodinami
Dýňová polévka
Zaneta24 před 13 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
jablko,
jablko,
mléko,
olej,
vejce,
skořice mletá,
kypřící prášek do pečiva,
kakao,
med
Komentáře