Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krakonošův králík

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 120 min

160 min (40 min příprava + 120 min tepelná úprava)

12. 3. 2023 16:07

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 161 kJ / 1 711 kcal
Bílkoviny15,68 g
Tuky164,70 g
Vláknina24,66 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 842 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy34,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

15. 3. 2023 20:34

Anna Kocikova: Moc děkuji :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 3. 2023 19:50

RubyRom: Z dobrých surovin moc velká dobrota,mňam:-Q:-K

RubyRom RubyRom

13. 3. 2023 13:08

Marie Svarcova: :-K:-K to jo, děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 3. 2023 09:11

:-)<3:yes::yes: Krakonoš by se u vás měl moc dobře :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno králičí, slanina, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, houby čerstvé, sůl, jalovec, sádlo, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Krakonošův králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERlNW