Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 468 kJ / 2 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,85 g |
Tuky | 86,45 g |
Vláknina | 194,05 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 227,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Moje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 56 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
chili corn chilli con carne,
chilli con carne,
chilli corn carne,
chvíli con carne,
chili corn carne recept,
chilli corn carne recept,
chili corn carne,
mexické fazole chilli con carne,
chilli corn carne recepty,
concarne,
chilli con carne recept,
recept chilli con carne,
chili concarne recept,
chili corn carne recepty,
meksicke fazole,
recepty chili corn carne,
mexické fazole con carne,
chilli von carne,
chili von carne,
chili von con carne
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
paprika čerstvá červená,
česnek,
fazole červené sterilované,
rajče sterilované,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
koření chilli,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
majoránka sušená,
voda,
bujón
Komentáře (12)
Měsíc - jo, hořká, ale opravdu příšerně a jinak nepoživatelná čokoláda se v Mexiku přidává. A je to dobrééé, dává to "šmrc".
Měsíc - Tortily - vzít jednu a dát přímo na plynový hořák nebo na elektrickou plotýnku, žádná pánev, žádný omastek. A pak hlídat ostřížím zrakem, smí to udělat jen nahnědlou bublinu. Ihned sundat a dát do utěrky aby nevychladla než se udělá další. Takhle to dělají v mém milovaném Mexiku, odkoukáno přímo tam.
hanikadlecowa - Já ani kritizovat nechtěl, i když někdy si pustím hubu na špacír, to zas jo. Třeba když vidím recept na pravou pizzu a je tam jako majda kečup
A ještě dodám, že by tam měl patřit čtvereček kvalitní hořké čokošky
Jedině mám připomínku k masu, když už teda musím rejpat
A dobrá rada na závěr, když se dělá mleté na pánvi a je ho potřeba rozmělnit, šťouchadlo na brambory to zvládne hravě a bez násilí. Zkuste, jde to náramně.
No, že jsem autorku nesprdnul? A dám jí bod. Tak.